19” Dikili Tip Sac Network Rack Kabinet

Canovate 19” Dikili Tip Sac Network Rack Kabinet, yüksek yoğunluklu kablolama ve veri merkezi ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış düşük maliyetli bir network (ağ) rack kabinet sistemidir. Modüler yapısı ile gelecekteki projeleriniz için pratik bir çözüm haline gelmektedir. Gelişmiş fiber ve bakır kablo yönetimi seçenekleri sunarak, yüksek yoğunluklu kablolama gerektiren projeleriniz için maksimum kablo kapasitesi sağlarken, kablo kurulumunu ve bakımını kolaylaştırmaya yardımcı olmaktadır.

Bakır ve fiber kabloların yanı sıra, 19’’ ekipmanların yönetimini mükemmel bir şekilde sağlamak için, network rack kabinete uygun çok çeşitli kablo yönetim aksesuarları mevcut bulunmaktadır.  Demonte (flatpack) paket seçeneği, nakliye maliyeti ve depo alanında %60’a varan tasarruf sağlamaktadır.

Açıklama

Öne Çıkan Özellikleri

–  Temperli camlı ön kapıya sahiptir.

–  Silindirik kilitli ve mandallı yan panellere sahiptir.

–  Silindirik kilitli arka paneli mevcuttur.

–  2 çift (4 adet) derinlik ayarlı ağır tip 19” taşıyıcı dikmelere sahiptir.

–  2 çift (1 sette 4 adet) ayarlanabilir ayak bulunmaktadır. (Aksesuarlar arasında opsiyonel olarak tekerlek seçeneği sunulmaktadır.)

–  800 mm genişliğindeki network rack kabinetlerde 3 kablo girişli iç üst sac, 600 mm genişliğindeki rack kabinetlerde ise 1 kablo girişli üst sac ve fan için kırmalı girişler bulunur.

–  Tek nokta kilitli ön cam kapı, kollu kilit mekanizmasına sahiptir.

–  800 mm genişliğindeki network rack kabinetlerde 3 kablo girişli alt sac, 600 mm genişliğindeki rack kabinetlerde ise 1 kablo girişli alt sac bulunur.

Teknik Doküman

Katalog

Teklif Al